رژیم غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان

بسیاری از افراد تصور میکنند در هنگام سحر باید غذای پر چرب و پر کالری میل کنند تا در طول روز احساس

گرسنگی نکنند در حالیکه مصرف چنین غذاهایی خصوصا در ایام گرم سال باعث تشنگی و کم آبی بدن میشود.

بهتر است در هنگام سحر غذای کم چرب و مواد غذایی پر فیبر مثل میوه و سبزی مصرف شود تا آب فراوانی را

در خود جذب کند و در طول روز آب اضافه را آزاد کند .

مصرف آب زیاد در وعده سحر موجب رقیق شدن بیشتر اسید معده و آنزیم های گوارشی شده و هضم غذا

مختل میشود . همچنین مصرف آب ، آب میوه ، شیر کم چرب و دوغ بی نمک در فاصله افطار تا خوابیدن کمک

میکند.

در ماه رمضان بهتر است از غذاهای سرخ شده و پر چرب استفاده نشود .همچنین مصرف چای در وعده  سحر

باعث از دست دادن آب میگردد.

مصرف مواد قندی ، کیک ، زولبیا ، بامیه ، حلوا ، شله زرد شیرین سبب افزایش وزن و چاقی میشود .

آش رشته غلیظ با پیاز داغ و روغن غذای خوشمزه ای است اما غذای مناسبی برای افطار نیست و بهتر

است با روغن و رشته کم تهیه شود .

توصیه میشود حداقل ۳۰دقیقیه پس از صرف یک افطار ساده و سبک اقدام به صرف شام شود .

نخوردن سحری نه تنها باعث کاهش کاهش وزن نمیشود بلکه به دلیل افت شدید قند در طی روز باعث افزایش

تمایل به خوردن غذاهای شیرین و چرب در  هنگام افطار میشود .

ترکیب نان و پنیر و سبزی ، نوشیدنی گرم ، فرنی ، میوه و نان و غلات  ، خرما ، کشمش دراین ایام

مناسب است.